Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Κατεβάστε video απο το Youtube στο Android κινητό σας


Αν έχετε κινητό που τρέχει λειτουργικό Android και θέλετε να κατεβάστε στο κινητό σας κάποιο video απο το Youtube τότε ρίξτε μία ματιά παρακάτω.



Το TubeMate YouTube Downloader είναι μια ισχυρή android εφαρμογή (.ΑΡΚ) που σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να κατεβάσετε τα βίντεο από το YouTube, έτσι ώστε να μπορείτε να τα φορτώσετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Το TubeMate λειτουργεί με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο. Θα είστε σε θέση να κατεβάσετε πολλά αρχεία, εξοικονομώντας έτσι σημαντικούς πόρους, καθώς δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ καιρό ή να ξεκινήσετε ένα download σε μια στιγμή.

Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να εξάγετε απλώς τον ήχο από μόνη της, και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε σε μορφή MP3. Να σημειωθεί ότι σε κάθε μία από τις διαδικασίες μεταφοράς θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ανάλυση και την ποιότητα του video πριν από τη λήψη του περιεχομένου.


H εφαρμογή δεν υπάρχει στο Google Play, μα έτσι κι’ αλλιώς είναι έτοιμο apk αρχείο, τ’ οποίο μπορείτε να κατεβάσετε απο το site του κατασκευαστή και στη συνεχεια πολύ εύκολα να εγκαταστησετε στην Android συσκευή σας.

To Το TubeMate παρέχεται δωρεάν (απλά υπάρχουν διαφημήσεις) και είναι απολύτως ασφαλές.

Μπορείτε να το κατεβάστε από εδώ

Αν βρήκατε χρήσιμο αυτό το θέμα κάντε ενα Like στο Facebook πάνω δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: