Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η Synaptics παρουσιάζει την εξέλιξη του trackpad στα Windows 8



Η Synaptics μπορεί να μην είναι από τις γνωστές εταιρείες του χώρου όμως βρίσκεται πίσω από τα περισσότερα trackpads σε φορητούς υπολογιστές αφού αναπτύσσει τον driver (και όχι μόνο) που χρειάζεται για την λειτουργία του κυρίαρχου τρόπου χειρισμού των laptops.

Σε concept video που έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Synaptics παρουσιάζει μια πρώτη έκδοση της επόμενης γενιάς των trackpads τα οποία θα είναι βελτιστοποιημένα για χρήση με τα Windows 8, του νέου περιβάλλοντος Metro που αυτά διαθέτουν αλλά και των εφαρμογών που πρόκειται να κυκλοφορήσουν γι' αυτό.



Σε συνεργασία με τη Microsoft η Synaptics ανακοίνωσε τις λύσεις Series 7 ClearPad και ClickPAD οι οποίες υποστηρίζουν φυσικά multitouch καθώς και μια σειρά από gestures αποκλειστικά για τα Windows 8. Είναι σε θέση να εντοπίσει τη θέση και των 10 δακτύλων ταυτόχρονα πάνω στην επιφάνεια του trackpad ενώ η εταιρεία προσκαλεί τους κατασκευαστές υπολογιστών PC να ξεκινήσουν από τώρα τον σχεδιασμό των συστημάτων τους με βάση τη νέα τεχνολογία.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: